برای مشاهده روند ساخت پروژه ها و محصولات به کانال تلگرام ما بپیوندید           
  خانه محصولات دانلود پروژه ها بحث و گفتگو وبلاگ آموزشها و مقالات تماس با ما  

  فروم khazama.com --> الکترونیک آنالوگ --> اهمیت و نحوه محاسبه هیت سینک

  دوشنبه 13 آبان 87 , 5:51 PM


مدیر سایت
behzad
تعداد پستها : 905
اهمیت و نحوه محاسبه هیت سینک

درود بر ايرانيان
مواردي رو که در اين مقاله ميخونيد ممکن هست که قبلا خيلي ساده در موردش فکر ميکرديد حتي بسياري از مهندسين و طراحان هم همين فکر رو دارند و طراحي مدارات و محاسبات گرما و نحوه خنک سازي قطعات رو تنها چيزي ميدونند که نيازي به يادگيري ندارند!اين نگرش بسيار بسيار خطرناک هست البته نه براي مدارهاي مبتدي و نه براي اونها که هميشه ماژولهاي آماده استفاده ميکنند يا کساني که به دنبال شماتيک بلوکهاي مختلف طرحشون ميکردند و اونها رو به هم چسب ميزنند. منظور من وقتي هست که مثلا ميخواهيد ترانزيستورهاي طبقه خروجي يک منبع تغذيه يا يک تقويت کننده و در حالت کلي هر قطعه نيمه هادي استفاده شده در مدار که داراي توان تلفاتي بالاتر از چند دهم وات هست را خودتان طراحي کنيد و انتظار هم داريد طرحتان براي هميشه روشن بماند. خيلي جاها ديدم که افراد براي اطمينان از اينکه طرحشون بعد از مدتي نميسوزه اونرو براي يک ساعت روشن نگه ميدارند و اگه نسوخت يعني ايول به اين طرح! خيلي ها هم اين فکر رو ميکنند که : "يک تکه آلومينيوم که ديگه اين همه حرف و حديث نداره".
به هر حال اميدوارم که با خوندن اين مقاله علت از کار افتادن مدارات يا ترکيدن خازنها بعد مدتي کار رو بفهميد. همچنين اين محاسبات از ضرويات محاسبات تعداد و نوع ترانزيستورهاي قدرت هست که در ادامه حتما شما هم به اين نتيجه خواهيد رسيد.
اولين و ابتدايي ترين نحوه محاسبه و انتخاب ترانزيستور طبقات پرقدرت مراجعه به کاتالوگ ترانزيستور و ديدن ميزان تواني هست که قطعه ميتونه تحمل کنه اما اين يعني ترکيدن يا سوختن ترانزيستور! چنين اشتباهي در طراحي ميتونه بسيار گرون قيمت تموم بشه مثلا سوختن ترانزيستور خروجي يک منبع تغذيه معمولا باعث يکسره شدنش ميشه و اين يعني بالا رفتن ولتاژ خروجي تا حد ولتاژ ورودي و در نتيجه سوختن يا دود شدن دستگاهي که به اين منبع متصل بوده.

برای دریافت مقاله کامل به فرمت PDF اینجا کلیک کنید


**  آخرین ویرایش در  دوشنبه 20 دي 89 - 5:21 PM

_______________________________________________________________________
پروژه های حرفه ای الکترونیک و کامپیوتر در www.khazama.com
مجموعه متن باز نامهای اصیل ایرانی
وبلاگ نوشته های شخصی من


  صفحه : [1]    
 
 


Designer And Programmer : Behzad khazama
Coded With ASP.NET
تمامي حقوق مادي و معنوي مطالب متعلق به اين سايت ميباشد .
هر گونه استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع بلامانع ميباشد
.
www.khazama.com
Tel : 051-44641597 - 09363677001 - 09155714862
Support SMS Center: 09363677100